rolstoelvakantie.nu

zoek
wie zijn wij?
eigenaren

suite La Ronda, ideaal voor de (taal)vakantie!

In het centrum van Quito, op rolafstand van de belangrijkste musea en monumenten biedt suite La Ronda een heerlijk onderkomen, voor kort verblijf, overwinteren of bijvoorbeeld Spaans leren.

Suite La Ronda heeft brede deuropeningen en geen drempels. De suite heeft een panoramisch uitzicht en een kleine privé patio. De straat vóór de woonkamer en slaapkamer ligt 1,5m lager, zodat er geen inkijk is. In de slaapkamer en woonkamer zijn in 2019 dubbel glas aangebracht

Douchen zittend op de wc is mogelijk voor wie niet staand in bad doucht. De badkamer heeft een brede schuifdeur, wel zo praktisch!

Indeling
-hal met kitchenette, woonkamer met eethoek, prima houtkacheltje en sofa-bed (0,90x2m), gasten-w.c. (niet rolstoeltoegankelijk).
-slaapsuite: schrijfkamertje, slaapkamer met 2persoons bed (1,50mx2,20m), badkamer en patio.
Bij de foto's ziet u een plattegrond.

Omgeving: Quito is heuvelachtig, maar vanaf suite La Ronda bereikt u alle bezienswaardigheden in het centrum over straten met weinig helling. Onze buurt, de Loma Grande, is levendig met veel winkeltjes en eettentjes en architectuur uit 4 eeuwen!

Reist u met meer dan drie mensen? Boven suite La Ronda biedt suite La Loma comfortabel onderdak aan nog 3 personen. Deze suite en de dakterrassen met sauna en jacuzzi zijn echter niet rolstoelvriendelijk.

Onze huisbewaarder Pablo woont op de 2e verdieping en staat u met raad en daad bij. Hij verzorgt desgewenst het avondeten.

Prijzen hier aangegeven voor 3 gasten. Vraag korting als je met 2 personen reist!

Voor de actuele kalender, ook van de bovensuite:
http://www.quito.nu/kalender.php?taal=nl

bug melden