rolstoelvakantie.nu

zoek
wie zijn wij?
eigenaren

Boerderij Den Dikken Boom in Zuid-Holland

Wees welkom in onze sfeervolle, luxe en aangepaste groepsaccommodatie voor twee tot zestien personen achterop het erf van de boerderij. Ervaar het buitenleven en de mooie steden van Zuid-Holland. Geniet van het weidse uitzicht vanuit het huis of terras op de polder met onze Lakenvelder koeien. U kunt barbecue├źn, tuinieren in de verhoogde moestuin, vissen, varen en wandelen/ fietsen naar een picknickplek. Verder de natuur of stad in? De boerderij ligt tussen recreatiegebied Hitland (via veerpontje), Krimpenerhout en het Loetbos (TOP toeristisch overstappunt). Neem de waterbus (rolstoeltoegankelijk) om Rotterdam, Kinderdijk of Dordrecht te ontdekken of maak een uitstapje naar Gouda of zilverstad Schoonhoven.

Onze vakantieaccommodatie bestaat uit twee huizen voor elk twee tot acht personen en een grote extra woonkeuken. De ruimtes kunnen aan elkaar geschakeld worden tot zestienpersoonsgroepsaccommodatie maar ook los van elkaar gehuurd worden. De benedenverdieping is volledig aangepast (brede deuren, drempelvrij, hoog-laag keuken, verhoogd toilet met steunen, open douche, onderrijdbare wastafel, douchestoel, rolstoel, hoog-laagbed). Extra hulpmiddelen en verpleegkundig zorg zijn mogelijk via een zorginstelling. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan (m.u.v. hulphond in overleg). Wifi, bed- bad en keukenlinnen is aanwezig.

Ouderen, mensen met een geestelijke/ lichamelijke beperking, zorggroepen, families en vriendengroepen zijn van harte welkom voor een weekend, midweek of week!

De weekprijs is op basis van 1 huis voor 8 personen in het laagseizoen. Bekijk alle opties, de bijbehorende prijzen en beschikbaarheid op onze site: www.dendikkenboom.nl.

bug melden