rolstoelvakantie.nu

zoek
wie zijn wij?
eigenaren

Vakantiehuis, La Maison de Maître

Een warm welkom op Le Luquet!

Onze authentieke natuurstenen vakantiewoningen, in Frankrijk 'gîtes' genoemd, maken deel uit van een al eeuwen bewoonde boerderij in de Midi Pyreneeën. U kunt er genieten van rust en ruimte, lekker luieren aan de rand van het grote chloorvrije zwembad (6x12) of toeren tussen het helgele koolzaad en de geeloranje zonnebloemen. Samen met onze welhaast ouderwetse gastvrijheid, de prachtige Bastide-stadjes in de omgeving en de warme zon maakt dit uw verblijf tot een onvergetelijke vakantie, ook voor uw kinderen.

Het Maison de Maître is een zeer ruim huis met 4 slaapkamers, 2 badkamers met toilet en een eetkeuken met grote open haard. Alle kamers zijn op de beneden verdieping en rolstoeltoegankelijk. Eén van de badkamers is voorzien van alle faciliteiten voor mindervaliden. De eerste verdieping is niet in gebruik. Eigenlijk is het huis groot genoeg voor 10 tot 12 personen maar er staan maar voor 8 personen bedden. De keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om eens uw culinaire gave uit te proberen. Voor het huis staan twee grote bomen die 's zomers heerlijke verkoeling bieden. In de schaduw van een van de bomen kunt u lekker relaxen in een hangmat. Er is voldoende tuinmeubilair dat naar eigen wens in de zon of in de schaduw gezet kan worden. Op de terrassen kan heerlijk gebarbecued worden. U heeft een wijds uitzicht over de prairie aan de noordkant en het zwembad aan de zuidkant

Op www.le-luquet kunt u nog veel meer informatie vinden. De beschikbaarheidskalender, de voor- en naseizoenprijzen en de andere huizen op ons domein.

U bent van harte welkom!

bug melden