rolstoelvakantie.nu

zoek
wie zijn wij?
eigenaren

Rolstoeltoegankelijke vakantieboerderij 10 personen!

Recreatie Boerderij de Reekamp is een vakantieboerderij gelegen in de Achterhoek. Op landgoed t Zand in Zelhem kunt u "de deel" van de boerderij huren voor vakantie.
De boerderij is rolstoeltoegankelijk (2 mindervaliden) en is geschikt voor 10 volwassenen en een kind.

Wij zijn gespecialiseerd in vakantie voor mindervaliden. En bieden naast de Boerderij ook drie vakantiebungalows aan, eveneens aangepast voor mindervaliden.

De omgeving is prachtig en de boerderij is omgeven door bos. Houdt u van natuur en bent u toe aan vakantie, u bent van harte welkom!

De boerderij beschikt over een ruime woonkamer met grote eettafel. De grote open keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een zithoek.
Op de begane grond is een ruime slaapkamer (met hoog- laagbedden) met een aangepaste badkamer an suite.
De Boerderij beschikt over 4 slaapkamers waarvan 1 grote familiekamer, 2 badkamers en 3 toiletten. Ook is er een wasmachine en droger die zonder meerprijs gebruikt mogen worden.

De Boerderij is ruim opgezet en luxe afgwerkt. Een groot terras met terrashaard is hierbij aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijs is inclusief linnengoed.

Hoogseizoen (schoolvakanties) € 1200
Laagseizoen € 1100
Weekend/midweek hoogseizoen € 900
Weekend/midweek laagseizoen € 800

Omdat de boerderij net nieuw is krijgt u een aanbieding op maat!!! Bel voor goede openingsaanbiedingen!

Het is mogelijk zorg via de lokale thuiszorgaanbieder aan te vragen.

Nieuwsgierig geworden? bekijk ook onze site (boerderij staat daar nog niet op, deze is nieuw en moet nog toegevoegd worden!)
www.dereekamp.nl

bug melden