rolstoelvakantie.nu

zoek
wie zijn wij?
eigenaren

Casa Joana

Luxe bungalow voor vier personen met een eigen zonneterras.

Uw bungalow is gelegen aan de rand van het levendige vissersdorp Sant Carles de la Ràpita,op slechts 200 meter van het strand, maar is ver weg van het massatoerisme en hoogbouw. Uw bungalow is volledig ingericht met alle moderne apparatuur en heeft een eigen zonneterras met barbecue. Ook geschikt voor een langer verblijf.(bv overwinteren)

In Sant Carles, zijn de meeste voorzieningen op korte loopafstand. In het gezellige centrum van het dorp vindt u vele restaurants en terrassen en men serveert er heerlijke lokale gerechten. Een prachtige boulevard brengt u naar verschillende bars, elk met hun eigen sfeer. Het dorp heeft vele recreatieve mogelijkheden: jachthaven, bootverhuur, fietsen ,watersport, zwembad ... Later op de dag wordt de boulevard uitgaansgebied voor degenen die nog niet willen gaan slapen .

U kunt op vele manieren Sant Carles en de omgeving ervaren. Het dorp is gelegen aan een bijzonder mooie en ongerepte kust in het zuiden van Catalonië. Het binnenland , met authentieke stadjes, kastelen en lokale markten zijn toonbeelden van het vreedzame platteland en de authentieke Spaanse gezelligheid. Het gebied geeft eindeloze mogelijkheden voor excursies en activiteiten.

Vliegvelden in de buurt : Barcelona 180 km , Reus ( Salou ) 80 km en Valencia 160 km
Afstand Utrecht , Sant Carles 1660 km .

Graag tot ziens
Petra Kraak

bug melden