rolstoelvakantie.nu

zoek
wie zijn wij?
eigenaren

La Bouchonnière

Vakantiehuis La Bouchonnière (= de kurkenmaakster) bevindt zich samen met 4 andere sfeervolle en karakteristieke streekhuizen op één domein: Boulède, een ’groen’ vakantieparkje op een heuvel van 3 hectare groot. Geheel gerenoveerde gîtes, met aanwezigheid van gastheer- en vrouw Rolf & Karen Kommer.

Twee van de huizen zijn ook geschikt voor minder valide gasten, maar we richten ons niet alleen en specifiek op gehandicapten gasten. Een plek voor iedereen noemen we onszelf graag!

Er zijn 2 zwembaden op het terrein van 11 x 5m, met ruime terrassen, ligstoelen, hangmat e.d.

ook La Bouchonniere heeft de bij ons kenmerkende veranda (overdekt terras), waar het bij alle weertypen goed toeven is. Ook ontbreken de behouden originele details van de huizen niet zoals een openhaard, oude ingebouwde kasten, tegelvloeren, een broodoven, etcetera. Dit alles gecombineerd met modern comfort zoals vaatwasser, wasmachine en dergelijke en oog voor landelijke, sfeervolle en degelijke afwerking van het hele huis.

Omdat dit huis alle ruimtes en de terrassen op de begane grond (!) heeft, is het huis zeer geschikt voor de minder valide vakantieganger als ook voor gezinnen met hele jonge kruipende, dan wel net staande/lopende kinderen die op ontdekkingstocht gaan (geen trapjes om vanaf te vallen). We hebben bij de verbouwing op basis van gespecialiseerde informatie (voorschriften m.b.t. toegankelijkheid) rekening gehouden met de breedte van deuropeningen en andere doorgangen in het hele huis t.b.v. het vrij circuleren. Er is voorzien in een comfortabele, ruim en praktisch ingerichte badkamer en keuken waar eventuele obstakels niet aanwezig zijn.

Als onze gasten specifieke wensen hebben op welk terrein dan ook kijken we graag met je of we ze kunnen realiseren. Wat betreft onze gehandicapte gasten, groot en klein, kunnen we - als we het niet in 'huis' hebben - vanalles organiseren; de huur van hulpmiddelen zoals hoog/laagbed, bedbox, het organiseren van thuiszorg, advies bij taxivervoer vanaf het vliegveld Bergerac etc.

bug melden