rolstoelvakantie.nu

zoek
wie zijn wij?
eigenaren

Le Tonnelier, Iedereen welkom !

Vakantiehuis XL. Met zijn allen op vakantie.
Vakantiehuis Le Tonnelier (= de kuiper) bevindt zich samen met 4 andere sfeervolle en karakteristieke streekhuizen op één domein: Boulède, een ’groen’ vakantieparkje op een heuvel van 3 hectare groot. Geheel gerenoveerde gîtes, met aanwezigheid van gastheer- en vrouw Rolf & Karen Kommer.

Twee van de huizen - deze en La Bouchonnière - zijn ook geschikt voor minder valide gasten, maar we richten ons niet alleen en specifiek op gehandicapten gasten. Een plek voor iedereen noemen we onszelf graag!

Le Tonnelier is een heerlijk ruim, sfeervol en geheel gerenoveerd (2011/2012) vakantieverblijf. De gite is zeer geschikt voor een groot gezin, en/of een gezamenlijke vakantie met familieleden, bevriende gezinnen, etc. Lekker groot, met voldoende slaapkamers en 2 badkamers en daarom superrelaxt als gezamenlijke familievakantiewoning of vriendenvakantiehuis. Bovendien veel privacy rondom het huis door de intieme tuin die bij het huis is, en een prachtig uitzicht op Monflanquin het dorpje op haar heuvel dat op 2 km van Boulède ligt.

Le Tonnelier is bovendien ook nog eens een huis voor écht iedereen, want zeer toegankelijk doordat alle leefruimten op één slaapkamer na zich op de begane grond bevinden. Dus groot en klein, jong en oud, en eventuele gehandicapte gasten. Er zijn nl net als in ons andere huis La Bouchonnière (6 personen) aanpassingen gerealiseerd die ervoor zorgen dat het een optimaal comfort kan geven voor ook minder valide gasten. Ruime doorgangen naar 2 slaapkamers, 1 badkamer, woonkamer en keuken en naar buiten. En de benodigde aanpassingen en/of hulpmiddelen in de badkamer met toilet (juiste hoogte van WC, wastafel, beugels in doucheruimte, bij de W.C.), geen obstakels, op- of afstapjes, drempels o.i.d.

De indeling van het huis is als volgt:

1. Keuken en woonkamer
Een zeer grote, en lichte woonkamer met zicht op de open keuken met de deur die naar de veranda (overdekt terras) en de tuin leidt. Een kamer die tevens is voorzien van openslaande deuren naar een groot grintterras. Voor de winter, een openhaard en centrale verwarming.

Een open keuken die uitkijkt over deze woonkamer met een deur naar een overdekte veranda.

2. Slaapkamers, in totaal 5 slaapkamers voor 2 personen
Aan de noordzijde van het huis zijn er 3 tweepersoons slaapkamers. Eén kamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met ieder twee 1-éénpersoonsbedden. Twee van deze drie kamers zijn toegankelijk en ruim genoeg voor rolstoelgebonden gasten (het huren van een hoog/laagbed is bijv. mogelijk).

Aan de zuidzijde bevindt zich 1 tweepersoonsslaapkamer met een 2-persoonsbed.

De 5e slaapkamer is voor 2 personen met twee 1-persoonsbedden.

3. Badkamers
Er zijn 2 badkamers in dit vakantiehuis beiden voorzien van een douche, toilet en wastafel. Een van deze twee badkamers is tevens aangepast voor rolstoelgebonden gasten (inloop/-rijddouche, hoog toilet, steunbeugels in douche en bij toilet, mobiele douchestoel is aanwezig).

De tweede badkamer heeft een douche, wastafel en toilet (en grenst direct aan de gang waaraan ook twee slaapkamers zich bevinden).

Er is één apart toilet direct naast de eerste badkamer, grenzend aan hetzelfde halletje.

bug melden