rolstoelvakantie.nu

zoek
wie zijn wij?
eigenaren

rolstoelvriendelijke vakantiewoning

Vacantiewoning in Frankrijk
Op 750 km van Utrecht (één dag reizen) ligt de vakantiewoning ‘Les Roussias’ in de Morvan, een beschermd natuurgebied iets ten noorden van de Bourgondische wijnstreek.
Het gebied bestaat uit glooiende heuvels (ongeveer 500 m boven NAP), met veel bossen en weiden. De Morvan is dun bevolkt, heeft een aangenaam klimaat (‘s zomers niet tè warm) en af en toe regen. Het is er groen.
Les Roussias

Een ideaal gesitueerde vakantie woning in de Morvan in Bourgondië, het hart van Frankrijk.
Het huis ligt in Chissey en Morvan, een plaats aan de D980 tussen Autun en Saulieu.

Het huis is door zijn ligging heel geschikt voor gezin met kleine kinderen.
Ideaal voor gezin met een gehandicapt gezinslid.
Ligging
Les Roussias ligt op 2 km afstand van Chissey en Morvan. Hier bevinden zich een bakker, een café, een kerk, een garage, een postkantoor en een restaurant. Op 5 km afstand ligt Lucenay l’Eveque waar u een kleine buurtsupermarkt vindt èn een apotheek. In de plaatsen Autun of Saulieu (beide op 20 km afstand) treft u alle voorzieningen die u ook in een Nederlandse stad verwacht.
Wat hebben de directe omgeving en de omliggende streek u te bieden?
De onmiddellijke omgeving van het huis biedt u rust, ruimte en een prachtig uitzicht. Het huis staat in een kleine buurtgemeenschap van 4 huizen met Fransen, die u graag behulpzaam zijn.
De buurt, de streek en de wat verdere omgeving bieden de vakantieganger een scala aan mogelijkheden op verschillende terreinen:

bug melden