rolstoelvakantie.info

zoek
wie zijn wij?
eigenaren

de vakantie van je leven!

Prachtige 6 persoons vrijstaande villa bouwjaar 2005, geheel aangepast voor minder validen, met privé zwembad en veel privacy biedende tuin. Luxe ingericht.

De aanpassingen voor minder validen zijn onopvallend. Als je er geen gebruik van maakt, merk je ze niet op!

Villa Accacia ligt in een rustig deel van het park en is heel goed bereikbaar. En ook goed vindbaar op het park. De bomen en struiken in de tuin zijn volgroeid en geven veel privacy. De perceel grootte is 650 m2.

Voorjaar 2012 binnen geschilderd en de buitenkant is voorjaar 2018 opnieuw in de verf gegaan; alles staat er TOP bij! Ook meubilair en aankleding onlangs vernieuwd.

Park biedt veel mogelijkheden: uitmuntend restaurant met een goede kaart tegen schappelijke prijzen. Maar ook mooie tennisbaan, midgetgolf, schaken, tafelvoetbal, zwembad, basketbal, jeu de boulle, etc.

Boek je dit huis direct via ons als eigenaar dan krijg je GRATIS ZWEMBADVERWARMING t.w.v. €140 per week!

En - wederom via ons geboekt - bovendien onbeperkt GRATIS GEBRUIK 18 HOLES GOLFBAAN (www.golfdesolonnes.com) voor 2 personen op MA t/m VR. Een leuke golfbaan met een redelijke moeilijkheidsgraad... Maar ook met een gezellige hole 19!

In de directe omgeving tref je nog 3 golfbanen aan. Mooie en goed onderhouden banen.

Het aangrenzende dorp Les Sables is gezellig en beschikt over veel restaurants, casino's en een schitterende boulevard. Gigantisch strand! En er wordt veel gesurft. Grote haven. En natuurlijk lekker shoppen....

Deze streek heeft de hoogste temperaturen van Frankrijk. Nou ja, op het uiterste stukje Zuid Frankrijk na. Het zijn klantvriendelijke mensen en het is opvallend hoe goed en graag ze Engels spreken.

Het park is uitstekend bereikbaar vanuit Nederland. Gemeten vanuit Utrecht is het ruim 8 uur rijden, een kleine 900 km. En dat allemaal over uitstekende snelwegen tot een paar kilometer van het park.

Vakantie in Villa Accacia...... Vakantie zoals het hoort!

bug melden